news-details

Murat Akdoğan sosyal parçacık kavramını anlatıyor

“MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, artık değerli olana, yani kendinize yatırım yapmanızın zamanı, kendine yatırım yapan kazanacak” açıklamasında bulunurken, bize sosyal parçacık kavramını tanıttı!

Günümüzde toplum genelinde en çok tartışılan konulardan biri sosyal yatırım meselesi. Kişiler sürekli ellerindeki birikimlerini verimli değerlendirmek istiyorlar. Peki sistemlerin işleyişine göre yatırım araçları çok değişken durumdayken, “sosyal parçacık yatırımı” kavramı bütünün bir parçası olan insanın önemini bir sosyal varlık olarak bulunduğu konumu sorgulamasına ve kendini analiz ederek, birey olarak öneminin farkına varmasına ne kadar etki ediyor?

Sosyal parçacık aslında toplumun en minimal üyesi olan insanın ta kendisi. Hepimiz en küçük sosyo-nümerik varlıklarız. Bu anlamda kendi içimize doğru bir yolculuğa çıktığımızda, bazen kendimizi ihmal ettiğimizi, günlük yaşamın kargaşasından ve ruhsal düaliteden sıkıldığımızı fark edebiliriz. Bu noktada insanlar yavaş yavaş iyi hissetmenin, iyi yaşamanın sadece maddi yatırımlar ile sağlanamayacağını, geleceklerinin sadece bu şekilde güvence altına alınamayacağını anladılar. İnsanlar, “Wellness”ın, sürekli bir iyi hal içerisinde olma durumunun bilincinde olmalı, hayatlarını yeni bir ritme göre baştan kurgulamalılar. Sosyal parçacıklar ne kadar iyi hal halinde seyrederse, toplum o kadar dengeli ve sağlıklı olacaktır diyor Akdoğan, bu noktada nereden başlamamız gerekmekte sorusu akıllarımıza geliyor.

Öncelikle, kişi kendini toplumun en küçük sosyal parçacığı olarak değerli atfetmeli ve içine dönerek potansiyelini keşfetmeli. Verdiğimiz servislerle en çok bilinçlendirme ve Wellness halinin felsefesini anlatma noktasında ağırlıklı duruyoruz, zira bu konu zihinde başlar. Öyleyse bir enerji bütünü olarak enerjinin harekete geçmesiyle hal değiştiren bizler, iyi hale geçmek için düzenli bir yol izlemeliyiz. Bu düzenli yol ise mental programlardan, zihin programlama, stres yönetimi, renk terapileri, müzik terapileri, doğal koku, taşların mental gücünden yararlanma, fiziksel programlar, fitness, doğru beslenme ve doğru uyuma alışkanlıkları kazanma, ışık kullanımı gibi çok farklı, bir dizi pek de alışık olmadığımız alternatifler sunuyor. Toplumumuzda çok yaygın olmayan ve herkese yeni bir yol gösteren Murat Akdoğan, hiçbir zaman temel amacımız maddi olmadı, önemli olan toplumsal bilincin artmasında görevimizi yerine getirmek dedi.

Bu yeni yolda izlenen programlarda, günümüzde en çok öne çıkan konu ise bağışıklık sistemi. Bağışıklık, diğer adıyla immun sistem, vücudumuzun enfeksiyonlara karşı en güçlü savunma kalkanı. Maalesef bağışıklığımız düştüğünde bu sistemimizde büyük hasarlara yol açıyor.

Bağışıklık sistemini güçlendirici, IV terapi, yoga, ozon terapi gibi karma pek çok alternatifi butik olarak sunan Vitalica Wellness, bu işi ciddiye aldığını gösteriyor. Bodrum’da 15 Nisan’da açılacak Le Meridien Bodrum Beach Resort’ta bir şubesi bulunan Vitalica Wellness, orada izole bir koyda bulunmasının da avantajını yaşıyor. Murat Akdoğan, bu yeni yatımlarını anlatırken, burası çok keyifli, benzerlerinden ayrı konumlandırılmış özenle dizayn ettiğimiz tamamen Le Meridien kalitesini yansıtan bir doğa oteli. Bağışıklık için gerekli tüm fonksiyon değişkenlerini bulabilirsiniz. Le Meridien Bodrum Beach Resort,83 bin metrekareye yayılmış izole ve hijyenik villa & rezidans konaklama olanaklarıyla, bağışıklığınızı güçlendirmek için sizi Bodrum'a davet ediyor. Le Meridien Bodrum Beach Resort, havalimanına sadece 15 dakika mesafedeki konumu ve kendine ait nefes kesen koyunda, doğal güzellikleri, sürekli devinim halindeki deniz suyu ile hazırlanmış çocuk havuzları, sağlık temalı gastronomisi ve muhteşem deniziyle sizleri sağlıkla buluşturmayı hedefliyor. Le Meridien Bodrum Beach Resort’un yaşam alanlarında kendinizi evinizin konforunda ve rahatlığında hissederken Vitalica Wellness’ın uzman doktorları eşliğinde bağışıklığınızı destekleyici birçok doğal terapi ile güçleneceksiniz.

Gelecekte, en önemli kavramın “sosyal parçacık yatırımı” olacağını belirten Akdoğan insanlar bu kavramın üzerinde dursun, bizler kurum olarak üzerimize düşeni bilinçlendirme faaliyetlerimiz için, danışanlarımıza özel olarak farklı programlar ile bireysel seviyede yol gösteriyoruz. bir kez daha en önemli olanın kendi değeri olduğunun farkına vardı” sözleriyle konuşmasını bitirdi.


Hibya Haber Ajansı