news-details

Bircom'dan çağrı merkezlerine uzaktan çalışmanın ipuçları 

Bircom, evden çalışma sistemine geçen firmaların verimli çalışmaları ve kendi sektörlerinde başarılı olmalarına katkı sağlamak amacıyla “Webinar: Evden çalışma ile işiniz hız kesmeden devam etsin” adıyla online bir seminer düzenliyor. Çağrı merkezlerinin uzaktan yönetilmesine ilişkin önemli ipuçlarının vereceği seminerden online çalışmak isteyen her firma ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Tüm dünyada yaşanan ve ülkemizde de etkisi görülmeye başlayan koronavirüs salgını, evden çalışma modelini bir kez daha gündeme taşıdı. Bu süreçte, birçok sektör gibi çağrı merkezleri de evlerinden çalışmak için harekete geçti. Bircom, evden çalışma sürecini iyi yönetmek isteyen çağrı merkezleri için ücretsiz bir online seminer vererek çalışanların evlerde kalmasını gerektiren bu süreçte firmalara destek sunuyor.

Video konferans, sesli konferans ve kurumsal kulaklık çözümleri gibi geniş bir ürün yelpazesiyle evden çalışma ortamına geçiş yapan şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayan Bircom, bu süreçte çağrı merkezlerini de unutmadı. 26 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek olan canlı webinar kapsamında, evden çalışma modelinde çağrı merkezi stratejilerinin nasıl kurgulanması gerektiği kapsamlı bir şekilde ele alınacak.

Yalnızca teknolojiler değil çalışan psikolojisi de ele alınacak

Bireylerin yanı sıra kurumsal hayat için de olağanüstü bir durumun yaşanmakta olduğunu hatırlatan Bircom CEO’su Can İlkan, bu belirsizlik sürecinin önümüzdeki dönemde de devam edebileceğini, bu kapsamda ücretsiz bir webinar vererek şirketleri sürece hazırlıklı hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Online seminerin 5 ana başlıkta sunulacağını ifade eden İlkan, “Birçok kurum, alınan tedbirler dolayısıyla evden çalışma kararı aldı. Kalabalık bir çalışan kadrosuyla görev yapan çağrı merkezlerinin de bu süreçte işleri kolay değil. Bu durumu göz önünde bulundurarak konusunda uzman Bircom profesyonelleri ile evden çalışmayı kolaylaştıran teknolojileri ele alacağız. Ancak bu sürecin çalışanlar ve şirketler üzerinde önemli etkileri var.Bu nedenle yalnızca gerekli teknolojileri değil, evden çalışmanın insan kaynakları boyutunu da ele alıyoruz. Çalışanların psikolojisi hatta beslenmeleri gibi çok yönlü bir webinar planladık” dedi.

Katılım ücretsiz

Katılımcıların webinara diledikleri ortamdan bağlanarak ücretsiz takip edebileceği seminerde; şirketlerin iş gücü kaybına uğramadan hizmetlerine devam etmesi, evden çalışma modelinde teknolojik altyapı, İK süreçleri, yeni beslenme düzeni ve psikolojik faktörler gibi kritik konular yer alacak.

26 Mart 2020 Perşembe günü, 11:00-11:50 saatleri arasında düzenlenecek olan seminer programına katılmak isteyenler, http://www.imiconferences.com.tr/etkinlik/webinar-cagri-merkeziniz-hiz-kesmeden-devam-etsin/ linkinden kayıt oluşturabilirler.


Hibya Haber Ajansı