news-details

Vespa’dan İtalya Başkonsolosluğu’nda yeni model tanıtımı

Vespa Türkiye, İtalya Başkonsolosluğu’nun yaz bahçesinde Doğan Trend Otomotiv Grubu Lideri Kağan Dağtekin’in ev sahipliğinde  “Hayat Vespa ile Güzel” mottosundan yola çıkarak tasarlanan davette Justin Bieber’ın tasarladığı Vespa ve yeni modeller tanıtıldı.

Vespa Türkiye, İtalya Başkonsolosluğu’nun yaz bahçesinde İtalya Başkonsolosu Elena Clemente'nin yüksek müsaadeleri ve Doğan Trend Otomotiv Grubu Lideri Kağan Dağtekin’in ev sahipliğinde özel bir davet gerçekleştirdi.

Doğan Trend Otomotiv Lideri Kağan Dağtekin açılış konuşmasında “Ülkemizde her geçen sene Vespa özgürlüğüne kavuşma talebi artıyor. Yılsonunda 3 binden fazla yeni Vespa sever daha olacak. Bir başka deyişle, 3 bin kişi daha ‘Hayat Vespa ile Güzel’ diyerek onun özgürlüğüyle tanışmış olacak. Geçtiğimiz yıl 75’inci yaşını kutlayan ve dünyada 7’den 70’e din, dil, ırk fark etmeksizin herkesin sevdiği bir markaya sahip olduğumuz için çok şanslıyız” ifadesini kullandı.

Vespa severler tarafından büyük ilgi gören gecede Dj Berk Büyükakın ve Canan Soylu setleriyle, Begüm Obiz ise canlı performans sergiledi. Renkli Vespa’ların yer aldığı geceye iş, sanat, cemiyet, moda ve medya dünyasından Vespa sahipleri katıldı.

Davetliler arasında Ezgi Mola, Meltem Cumbul, Didem Soydan, Fırat Çelik, Ahu Yağtu, Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Umut Eker, Eda ve Ferhat Zamanpur, Özlem ve Gökhan Avcıoğlu, Caner Erdeniz ve Bedirhan Soral gibi ünlü simalar vardı.

Gecede yeni modellerini tanıtan Vespa, dünyaca ünlü sanatçı Justin Bieber Vespa modelini ve Pic nic 125 modelini Vespa hayranlarıyla buluşturdu.

İki yeni model tanıtıldı: Justin Bieber x Vespa & Vespa Pic Nic 125

Dünyaca ünlü sanatçı Justin Bieber’ın Vespa için tasarladığı model, Türkiye’de ilk kez bu davette tanıtıldı. Uzun yıllar boyunca gerçekleştirdiği projeler, tasarım anlayışı, canlı ve çekici renkleriyle müzik ve gençlik dünyasına yakın bir marka olan Vespa ile tarz ve tasarımı her zaman ilham kaynağı olarak alan Justin Bieber’in bir araya gelişi Justin Bieber Vespa modelini ortaya çıkardı.

Vespa ‘’Doğru sepet olmadan hiçbir piknik tamamlanamaz’’ mottosuyla çıktığı bu yolda herkesi günlük rutinlerinin dışına çıkmaya davet ediyor. Vespa Pic Nic, birbirinden özel aksesuarlarıyla özel bir tasarıma sahip ve konfor ön planda tutuluyor.

Hibya Haber Ajansı