news-details

Türk Telekom GAMEON’dan her ay 50 TL Playstore hediye çeki

Türk Telekom’un oyun deneyimini güçlendiren markası GAMEON ile yenilikler devam ediyor. Oyun severler GAMEON’un yeni kampanyası ile Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore üzerinden yapacakları oyun veya oyun içi alışverişlerinde her ay 50 TL Playstore çeki kazanıyor.

Oyun ekosisteminin gelişimine katkı sağlayan Türk Telekom’un iki markası GAMEON ile dijital oyun alışveriş platformu Playstore, güçlerini birleştirerek oyuncuların dünyasını zenginleştiriyor. 35Mbps ve üzerinde hızlı paketle internet hizmeti alan Türk Telekom GAMEON bireysel evde internet müşterileri, Playstore üzerinden yapacakları tüm oyun veya oyun içi harcamalarında her ay geçerli olacak 50 TL hediye cüzdan kodunun sahibi oluyor.

Kampanyaya katılım şartlarını karşılayan oyun tutkunları, aralarında boşluk olacak şekilde, PLAYSTORE ve TCKN yazıp 6262’ye kısa mesaj göndererek şifrelerini alabiliyor ve Playstore’un web sitesi üzerinden yapacakları satın alımlarda 50 TL’lik avantaj sağlayabiliyor.

Türk Telekom GAMEON’la popüler oyunlara sahip olma fırsatı

Şartları karşılayan Türk Telekom bireysel evde internet müşterileri, kampanya ile Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore’da yer alan birbirinden güncel oyunlara indirimli sahip olma fırsatı yakalıyor. Playstore, kütüphanesinde bulunan “Marvel's Spider-Man Remastered”, “God of War”, “Assassin`s Creed Odyssey”, “Red Dead Redemption 2” veFar Cry 5’in de aralarında olduğu popüler oyunlar platformda keşfedilmeyi bekliyor.

Kampanya hakkındaki tüm detaylara https://gameon.com.tr/ ve https://www.playstore.com/ adresleri ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.


Hibya Haber Ajansı