news-details

Sizi hep iyi hissettirecek bir koleksiyon: Nile

Zarif kadınların romantik stillerine göre tasarlanan Nile koleksiyonunda zarafet ön planda. Özel tasarımları, şık ve iddialı modelleriyle Suwen koleksiyonları iç giyim modasına yön veriyor. Renk ve desenleriyle doğadan ilham alan kısa gecelik ve sabahlıkları, şortlu pijama takımlarıyla Nile koleksiyonu sizi hep iyi hissettirecek.

Yumuşak dokusu ve romantik havasıyla hem uyku hem de ev giyiminiz için şık bir alternatif sunan Nile koleksiyonunda; mor, pembe ve yeşil renk alternatifleri ön plana çıkıyor. Nile kısa gecelik, sabahlık ve pijama takımları, çiçek desenli özel kumaşı, zarif tasarımı ve S - XL geniş beden aralıkları ile rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Göğüs kısmında yer alan dantel işlemeleri ve ince askıları ev zarafetinizi tamamlarken, her kadına hitap edebilecek farklı modelleriyle şık bir alternatif sunuyor.

Her daim şık ve rahat, kaliteli tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarlanan SUWEN ürünleri tüm Suwen mağazaları ve www.suwen.com.tr adresli online alışveriş sitesinde sizi bekliyor.

Suwen hakkında:

2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye kadın iç giyim, ev giyim, plaj giyim ve çorap (KİEP) sektöründe faaliyet göstermektedir. Modern Özel Zincir Mağazalar arasında mağaza sayısı bakımından Türkiye’nin en yaygın ikinci mağaza ağına sahip olan Suwen’in mağazaları 2021 yılında yaklaşık 7,6 milyon ziyaretçi ağırlamıştır.

Suwen, kendi markası ve tasarımı ile müşterilerine hizmet vermektedir. İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle bir kadının her anında yanındadır.

Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmenin yanı sıra Romanya’da faaliyet göstermektedir. Ayrıca Irak, Azerbaycan, Kıbrıs, İsrail ve Filistin’de üçüncü tarafların işlettiği satış noktalarında da faaliyetlerine devam etmektedir.

Hibya Haber Ajansı