news-details

Malatya’da futbol turnuvası şampiyonu  “İnönü Üniversitesi” oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Mehmet Aslan Voleybol ve Muharrem Zeyno Futbol Turnuvası’nın futbol branşında İnönü Üniversitesi birinci, Malatya Büyükşehir Belediyesi ikinci, Emniyet Müdürlüğü ise üçüncü oldu.

25 Kurumun katılımı ile gerçekleşen Muharrem Zeyno Futbol turnuvası finalinde Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi karşı karşıya geldi.

Gürkan: Turnuva güzel maçlara ve tatlı rekabetlere sahne oldu

Muharrem Zeyno adına düzenlenen futbol turnuvasının centilmence müsabakalara sahne olduğunu belirten Başkan Gürkan, “İnönü Üniversitemiz ile Malatya Büyükşehir Belediyemiz arasında oynanan güzel bir final müsabakası izledik. Turnuvaya katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Geçtiğimiz yıl başlanan ve bu yıl ikincisi düzenlenen voleybol ve futbol turnuvası güzel mücadelelere ve tatlı rekabete sahne oluyor.” diye konuştu.

Başarısından dolayı İnönü Üniversitesi sporcularını tebrik eden Başkan Gürkan, “Bu turnuvaları düzenlerken yeni gelecek olan nesillerin Malatya’daki spor aktivitelerini daha üst sekmentlere taşıması noktasında gayretlerini bekliyoruz. Büyükşehir Belediyemizin takımı da centilmence bir mücadele ortaya koydu. Futbol ve Voleybol turnuvamızın Malatya’daki spor camiamıza ve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü centilmenlik kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Işılay Çalışkan’ın elinden aldı.

Turnuvada üçüncü olan Emniyet Müdürlüğüne kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan’ın elinden alırken turnuva ikincisi Malatya Büyükşehir Belediyesi ise kupasını Kadın Aile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Hilal Yıldırım’ın elinden aldı. Turnuvada şampiyon olan İnönü Üniversitesine ise kupasını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan taktim etti.

Voleybol Turnuvasında ise;

13 takımın mücadele ettiği Voleybol turnuvasında ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci olurken, ikinciliği Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, üçüncü ise İl Sağlık Müdürlüğü oldu. Centilmenlik ödülünü ise Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü aldı.

Program sonunda Mehmet Aslan’ın eşi Hatice Aslan’a Muharrem Zeyno’nun oğlu Mustafa Zeyno ile kızları ve torunlarına Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Türkmen tarafından turnuva anısına birer plaket taktim edildi.

Hibya Haber Ajansı