news-details

Suwen’den 'New Romantic Bride' koleksiyonu

Suwen’in yeni koleksiyonu romantik renkleri ve zarif detaylarıyla şık kadınların radarında. Yeni sezonda şifon ve dantel detaylarını iç giyim tasarımlarına taşıyan Suwen, New Romantic Bride koleksiyonu ile şıklığı zarafete dönüştürüyor. İnce askılı kendinden pileli uçuş uçuş kumaşlı kısa gecelikleri, İspanyol kol detaylı sabahlıkları ve şık külot tasarımlarıyla New Romantic Bride gelin adaylarının da koleksiyonlarında yerini alacak.

Pembe, pastel yeşil ve mavi renk alternatifleri ile tasarlanan incelikli dantellerle işlemeli gecelikleri, koleksiyonu tamamlayan zarif külot modelleri ve şık sabahlıklarının modern ve romantik tarzıyla ev giyimi tercihlerine yön veriyor.

Koleksiyonda yer alan göğüs kısmı dantelli kısa gecelik tasarımları uykuda bile şık görünmenizi sağlarken, orta boyda üretilen şifon dokudaki sabahlıkları külot ve geceliklerle kombinleyebilirsiniz.

Şifon ve zarif dantel detayların ön planda olduğu koleksiyonda, sabahlık, gecelik ve iç giyim ürünleri birbirini tamamlayan uyumda. Suwen’in yeni Romantic Bride koleksiyonuna tüm Suwen mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı